Underleverandør til førende virksomheder i fødevare- og medicinalbranchen

Claus Andersen Rustfri Stål har gennem 30 år været førende underleverandør af emner og konstruktioner i rustfri stål og aluminium til danske industrivirksomheder.

Underleverancer i rustfri stål og aluminium

Underleverancer i rustfri stål og aluminium

Vi er kendte for høj præcision og høj kvalitet i udførsel og levering. Vi producerer alt fra simple beslag til komplekse konstruktioner i tæt samarbejde med vores kunder.

Rustfri plade- og rørarbejde

 

Glasblæsning og oliebehandling af rustfri stål og aluminium

Glasblæsning og oliebehandling af emner

Som underleverandør til medicinal- og fødevareindustrien udfører vi også glasblæsning og efterfølgende oliebehandling af emner. I vores kabiner håndterer vi konstruktioner på helt op til 12 meter i længden.

Glasblæsning og oliebehandling

En af Danmarks førende underleverandører af rustfaste komponenter

Claus Andersen Rustfri Stål er en af Danmarks førende underleverandører af rustfaste komponenter i høj kvalitet til industrien.

Vi har mere end 30 års erfaring, og beskæftiger i dag mere en 60 medarbejdere, som betjener vores omfattende, topmoderne maskinpark.

Som en af branchens førende underleverandører er vi kendte for vores tætte og udbytterige samarbejde med udviklingsafdelingerne hos vores kunder.

Som kunde har du altid tilknyttet én dedikeret kontaktperson, som du altid kan kontakte i alle faser af udviklings-, indkøbs- og produktionsprocessen.