Underleverandør til førende virksomheder i fødevare- og medicinalbranchen

Claus Andersen Rustfri Stål har gennem 30 år været førende underleverandør af emner og konstruktioner i rustfri stål og aluminium til danske industrivirksomheder.

Underleverancer i rustfri stål og aluminium

Underleverancer i rustfri stål og aluminium

Vi er kendte for høj præcision og høj kvalitet i udførsel og levering. Vi producerer alt fra simple beslag til komplekse konstruktioner i tæt samarbejde med vores kunder.

Rustfri plade- og rørarbejde

 

Glasblæsning og oliebehandling af rustfri stål og aluminium

Glasblæsning og oliebehandling af emner

Som underleverandør til medicinal- og fødevareindustrien udfører vi også glasblæsning og efterfølgende oliebehandling af emner. I vores kabiner håndterer vi konstruktioner på helt op til 12 meter i længden.

Glasblæsning og oliebehandling

 

Den nye fiber-rørlaserskærer hos Claus Andersen Rustfri Stål

Rørlaserskæring i høj kvalitet

I efteråret 2021 har vi udvidet vores topmoderne maskinpark, og råder nu også over en fiber-rørlaserskærer. Derfor tilbyder vi nu avanceret rørlaserskæring i rustfri og aluminium – både som enkeltstyk eller serie af emner til et større projekt.

Rørlaserskæring

 

En af Danmarks førende underleverandører af rustfaste komponenter

Claus Andersen Rustfri Stål er en af Danmarks førende underleverandører af rustfaste komponenter i høj kvalitet til industrien.

Vi har mere end 30 års erfaring, og beskæftiger i dag mere end 60 medarbejdere, som betjener vores omfattende, topmoderne maskinpark.

Som en af branchens førende underleverandører, er vi kendte for vores tætte og udbytterige samarbejde med udviklingsafdelingerne hos vores kunder.

Som kunde har du altid tilknyttet én dedikeret kontaktperson, som du altid kan kontakte i alle faser af udviklings-, indkøbs- og produktionsprocessen.