Ergonomisk hæve-sænke inventar til storkøkkener, kantiner og hospitaler

Ergonomi, hygiejne og æstetik

Claus Andersen Rustfri Stål er kendt for sine ergonomiske hæve/sænke løsninger, som vi bygger ind i mange former for inventar. Hæve-sænke inventaret er typisk tilpassede løsninger til storkøkkener, kantiner og operationsstuer.

Hæve-sænke løsningerne indgår i løsninger, hvor hygiejnen er i højsædet. Alt efter kravene kan aktuator og andre bevægelige og elektriske dele være mere eller mindre hygiejnisk afskærmet.

Vores hæve-sænke løsninger er altid designet til at møde de høje krav til både æstetik og kvalitet på arbejdspladser inden for køkken, kantine og hospitaler.

Aktuatorer eller løftesøjler

Vi benytter typisk Linak aktuatorer til forholdsvis simple projekter. E der tale om mere komplicerede projekter, hvor der indgår løftesøjler i rustfast materiale er vi også leveringsdygtige. Både når det gælder aktuatorer og de mere løftesøjler, lægger vi vægt på, at der anvendes lydsvage low-noise komponenter.

Styring af hæve-sænke inventaret

Vi kan med i forbindelse med vores løsninger tilbyde forskellige former for hæve-sænke kontrol.

Anvendelsesområder

Hæve-sænke løsninger fra Claus Andersen Rustfri Stål finder anvendelse i mange former for inventar til kantiner, storkøkkener og operationsstuer.

Fælles for alle anvendelserne er, at ergonomi, æstetik og hygiejne er i højsædet.

 

Cases

Mogens Hansen

Projektansvarlig/ Storkøkken
Tlf: 27 77 05 07
mh@clausandersen.dk

Søren Lasthein Jensen

Projektansvarlig / Storkøkken
Tlf: 27 77 05 05
slj@clausandersen.dk
Kontakt os for uforpligtende
tilbud eller yderligere information