LINAK aktuatorer til hæve-sænke inventar

Claus Andersen Rustfri Stål bruger LINAK aktuatorer i stort set alt sit hæve-sænke inventar til hospitalsinventar, storkøkkener og kantiner.

Danske aktuatorer af høj kvalitet

Hos Claus Andersen Rustfri Stål anvender vi LINAK aktuatorer til stort set alt vores hæve-sænke inventar. Det har for vores vedkommende været en strategisk beslutning, for at kunne tilbyde hæve-sænke inventar med høj performance og stor stabilitet. Vi har reelt aldrig oplevet svigt i LINAKs produkter.

Samarbejde om udvikling af ergonomiske hæve-sænke løsninger

LINAK er en nytænkende virksomhed, som holder os opdateret på de nyeste teknologier, så vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Vi har således i samarbejde fået udviklet en betjening, der gør det muligt for køkkenpersonalet at justere bordene med albuen eller knæet. Det kan give god mening i situationer, hvor man har haft hænderne i maden. Ofte er det de simple ting, der gør forskellen.

LINAK

LINAK er en dansk virksomhed, som fremstiller trinløse og støjsvage aktuatorer, der sikrer jævn justering af mange forskellige applikationer. Claus Andersen Rustfri Stål benytter LINAKs aktuatorer i en lang række løsninger til hospitalsinventar, storkøkkener og kantiner.

Læs mere om LINAK

Claus Andersen

Indehaver
Tlf: 27 77 05 04
ca@clausandersen.dk