1,5 tons robotstativ til Jorgensen Engineering

Claus Andersen Rustfri Stål har leveret et avanceret rustfri stålstativ til Jorgensen Engineering. Stålkonstruktionen indgår i en løsning med robotter i emballagelinjer til mælkepulverindustrien.

Førende leverandør af fylde- og pakkelinjer til fødevareindustrien

Jorgensen Engineering er en af verdens førende producenter af specialfremstillede maskiner til fødevare-, petfood- og pharmaindustrien. Kundekredsen omfatter store internationale brands som Nestlé, Unilever, Arla, Danone, Fresenius, Heinz og Tetra Pak. Jorgensens marked er præget af meget høje og stigende krav til kvalitet og hygiejne.

Et mesterstykke i præcision og hygiejniske overflader

Det 1,5 tons tunge stålstativ er blevet til i et konstruktivt samarbejde mellem Jorgensen Engineering og Claus Andersen Rustfri Stål. Målet var at mindske antallet af vandrette flader kombineret med perfekte hygiejniske svejsninger, så overfladerne blev nemmest muligt at holde rene.

Det færdige robotstativ har en dimension på 12 x 2,5 x 2 meter, og konstruktionen er blevet færdigproduceret med en samlet tolerance på +/- 2 mm.

Tæt og frugtbart udviklingssamarbejde

Claus Andersen har været en af Jorgensen Engineerings tætteste samarbejdspartnere i et flerårigt væksteventyr. I denne udvikling er Claus Andersen gået fra at være en mindre leverandør af komponenter til nu også at levere store færdigsvejsede konstruktioner.

Jorgensen tog for flere år siden en strategisk beslutning om i højest mulig grad at benytte sig af underleverancer. Fremover skulle virksomheden udelukkende samle og montere de færdige produktionslinjer. Det har krævet et tæt og tillidsfuldt samarbejde med underleverandørerne.

Udviklingen har betydet, at Claus Andersen i dag er Jorgensen Engineerings største og vigtigste leverandør på stålsiden. Der sendes dagligt en lastbil af sted med komponenter og konstruktioner til Jorgensen Engineerings fabrik i Tietgenbyen i Odense.

Høj score på leverandørperformance

Det tætte og langvarige samarbejde mellem Jorgensen Engineering og Claus Andersen kunne teoretisk set gå hen at blive en sovepude, men ikke her. Jorgensen evaluerer minutiøst sine leverandørers performance i årlige undersøgelser. Og her ligger Claus Andersen helt i top. I evalueringen fra juni 2019 scorede Claus Andersen således topkarakter på de vigtigste parametre inden for kvalitet, levering, samarbejde og økonomisk stabilitet.

 

Læs mere om www.jorgensen.dk

 

Claus Andersen Rustfri Stål er en fantastisk leverandør! Virksomheden udviser løbende en meget høj grad af fleksibilitet, og har formået at leve op til vores stadig stigende krav til kvalitet, præcision og håndværksmæssig dygtighed. Vi sætter dagligt pris på det gode og frugtbare samarbejde mellem vores og Claus Andersens dygtige folk.

Tim Christiansen, Fabrikschef, Jorgensen Engineering A/S

Tlf:

Mogens Knage

Værkfører maskinafd. og glasblæsning
Tlf: 27 77 05 03
mk@clausandersen.dk
Kontakt os for uforpligtende
tilbud eller yderligere information

Skriv til os Ring 63 95 05 00