NEWTEC - Tillidsfuldt samarbejde gennem 30 år

Newtec er en af verdens førende producenter af intelligente veje-, pakke- og sorteringsmaskiner til frugt- og grøntindustrien. Claus Andersen Rustfri Stål har været leverandør af rustfri komponenter til virksomheden i mere end tre årtier.

Fleksibilitet og omstillingsparathed

Newtec eksporterer løsninger til mere end 40 lande, og ikke to leverancer er ens. Der tages altid afsæt i virksomhedens sortiment af avancerede vejemaskiner. Ud fra disse standardløsninger har hver enkelt kunde særlige ønsker til, hvordan produkterne skal transporteres til og fra vejemaskinen og efterfølgende pakkes.

Som udslag af dette konstrueres der hele tiden nye komponenter, som skal produceres i ganske små serier og ofte med kort varsel. Det kræver stor fleksibilitet og omstillingsparathed hos underleverandører som Claus Andersen Rustfri Stål.

Teknisk dygtige håndværkere og store konstruktioner

Newtec benytter ofte Claus Andersen Rustfri Stål i forbindelse med opgaver, som kræver ekstra håndværksmæssig finish. Virksomheden er kendt for sit gode håndværk, og er altid en sikker vinder, hvis der er behov for ekstra flotte svejsninger.

Når Newtec har brug for stativer til sine anlæg, er det ofte Claus Andersen Rustfri Stål, som kommer i spil. Virksomheden er en af de få, som har produktionskapacitet til konstruktioner helt op til 12 meter i længden, også når det gælder glasblæsning af de færdige emner.

 

 

Læs mere om www.newtec.com

 

Newtec har i mere end 30 år benyttet Claus Andersen som underleverandør. Det er selvfølgelig vigtigt, at der er det rigtige forhold mellem pris, kvalitet og leveringstid i deres leverancer. Men det er lige så vigtigt, at vi har en underleverandør, som yder en høj grad af fleksibilitet og er omstillingsparat. Det er simpelthen en nødvendighed i vores branche, og det finder vi hos Claus Andersen Rustfri Stål.

Søren Bækholm, Indkøbschef, Newtec A/S

Lars Jensen

Direktør
Tlf: 27 77 05 02
lj@clausandersen.dk
Kontakt os for uforpligtende
tilbud eller yderligere information

Skriv til os Ring 63 95 05 00