Udfordrende arkitekttegnet kantineløsning til GN Resound

Oluf Brønnum og Co A/S er en af Skandinaviens førende leverandører af udstyr og inventar til storkøkkener og kantiner. Virksomheden benytter ofte Claus Andersen Rustfri Stål til krævende arkitekttegnede løsninger.

Fornemmelse for det arkitektoniske udtryk

Brønnum bad Claus Andersen om tilbud på en større køkken-/kantineløsning til GN Resounds nye domicil i Ballerup. ”Gennem vores mangeårige samarbejde har vi erfaring for, at Claus Andersens folk er gode til at fornemme det arkitektoniske udtryk, der efterspørges af kunden” udtaler projektchef Brit Pollas. ”God arkitektonisk forståelse er vigtig for mange af de projekter, vi er involveret i”.

Én underleverandør til hele projektet

Tidsfristen for afgivelse af bud på opgaven var kort, men det er sædvanligvis ikke et problem for Claus Andersen. En af årsagerne er, at virksomheden er den eneste i Danmark, som arbejder i både rustfri og træ. Ydermere sørger Claus Andersen også for integrationen af varme- og kølelementer i bordpladerne. Alt sammen under samme tag – der er ikke behov for at involvere yderligere underleverandører.

Gnidningsfri bygningsintegration

Claus Andersens totalløsninger indbefatter integration af inventaret hos kunden. Her kan der ofte opstå udfordringer, når rummet med alle sine installationer har taget sin endelige udformning. ”Vi oplever det som en fordel, at Claus Andersens klejnsmede og snedkere står for den endelige integration. Dermed kan vi nøjes med at ringe til vores kontaktperson hos Claus Andersen, hvis der opstår problemer undervejs i processen” slutter Brit Pollas af.

Læs mere om Brønnum

 

Det er en stor fordel for vores kunder, at CA’s klejnsmede og snedkere står for både produktion og montering, så de udfordringer, der kan opstå undervejs, varetages professionelt og ofte kan udbedres med det samme, til stor glæde for vores kunder.

Brit Pollas, Projektchef, Oluf Brønnum & Co A/S

 

 

Jesper Færk

Projektleder
Tlf: 86 56 06 33
Mobil: 30 52 57 18
jfm@clausandersen.dk

Mikkel Glasdam

Projektleder
Tlf: 27 77 05 09
mg@clausandersen.dk