Stilren køkken- og kantineløsning til Københavns Zoo

KEN STORKØKKEN fik ordren på at udstyre restaurant og storkøkken i det nye pandaanlæg i Københavns Zoo. Claus Andersen Rustfri Stål var underleverandør på det specialdesignede inventar.

Når det ikke skal være firkantet…

Det er ikke altid, at inventar til restauranter bygges op i rette vinkler. Og slet ikke, når arkitektfirmaet er Bjarne Ingels Group (BIG).

Layoutet til det ikoniske pandaanlæg fabulerer over yin-yang symbolet. Det giver naturligvis spændende udfordringer, når restaurantens inventar skal følge de kurvede ydervægge.

Det var derfor naturligt for KEN STORKØKKEN at vælge Claus Andersen Rustfri Stål som underleverandør til den krævende opgave.

… og alt skal klappe til dronningens besøg

Der var afsat fornuftig tid til at gennemføre opgaven, men heller ikke mere. Og det måtte ikke glippe, når dronningen var hædersgæst ved den officielle gallaåbning. Men Claus Andersens folk klarede den vanskelige opgave inklusive installation af inventar uden problemer og i god tid.

 

… og det gerne må være lavet af rustfrit stål

KEN Storkøkkener har de senere år ydet en markant indsats for nedsættelse af energiforbruget i danske storkøkkener. Her har virksomheden med sin Fang Fråserne kampagne haft held til at nedsætte energiforbruget med helt op til 60 % i eksisterende køkkener. Det er godt for driftsøkonomien, og det er godt for det danske CO2-regnskab.

Men KEN STORKØKKENs indsats for et bedre klima stopper ikke her. Virksomheden fokuserer i stigende grad på valg af de rigtige materialer i produkterne. Her er valg af klimavenlig, rustfri stål afgørende.

Pandaer er for mange symbolet på verden økologisk truet verden. ”Det var vigtigt for os, at vi til pandahuset valgte bæredygtig rustfri stål til inventaret” udtaler salgschef Henrik Lyngsø Christensen fra KEN STORKØKKEN. ”Her er Claus Andersen en god samarbejdspartner, der baserer en stor del af produktionen på recirkuleret rustfri stål med lavt CO2 udslip i produktionsprocessen”.

Bistro panpan i Zoo

KEN Storkøkken

 

”Vi har i mange år haft et frugtbart samarbejde med Claus Andersen. De er kendte for et godt smede- og snedkerarbejde, og vi bruger dem ikke mindst, når vi er ude i krævende specialopgaver som i tilfældet med restaurant Pan Pan i Københavns Zoo.

Vi ved, at vi altid kan stole på deres høje faglige niveau og præcision, Når vi overlader en opgave til dem, er vi sikre på, at den bliver udført efter aftalen.

Henrik Lyngsø Christensen

Salgs- og konsulentchef

KEN STORKØKKEN A/S

Claus Andersen

Indehaver
Tlf: 27 77 05 04
ca@clausandersen.dk
Kontakt os for uforpligtende
tilbud eller yderligere information

Skriv til os Ring 63 95 05 00